wrapper

Јавно предузеће „Путеви Србије“ пресвукло је новим слојем асфалта кружни ток на површини од 1100 метара квадратних (коловоз и тротоаре), у шта је уложено 1,4 милиона динара. Ови радови изводе се из програма редовног одржавања државних путева.

Градоначелник Лесковца др Горан Цветановић том приликом истакао је:

„Пре неколико година направили смо овај кружни ток овде, вредан милион динара, осветили паркове, ставили фонтану у функцији. Јуче је завршено са рехабилитацијом кружног тока, укупно 1100 метара квадратних, заједно са коловозом и тротоарима са 1,4 милиона динара. Сматрамо да без добре инфраструктуре нема ни развитка места и због тога покушавамо, као што смо пре непуних 10 дана били у Грделици, да сваки део нашег друштва подједнако развијемо, што доприноси и нашим пољопривредницима. Драго ми је да ова раскрсница прелепо изгледа, да је савремена и модерна.“

„Након рехабилитације коловоза у Печењевцу у дужини од око 500 метара, у Влајковој и Радничкој улици, наш захтев је био кружна раскрсница у Вучју, зато што је био отежан саобраћај аутобуса и камиона, исти су рушили ивичњак, коловоз је био у врло лошем стању. Са циљем да би се повећала безбедност на овој кружној раскрсници наш је захтев био да се угради нови ивичњак и да се спусти, што се и десило и да се уради комплетна рехабилитација коловоза, што је и завршено“ – казао је директор ЈП „Урбанизам и изградња“ Новица Николић.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија