wrapper

Заједничким ангажовањем Града Лесковца и компаније „Јура“ санирани су санитарни чворови у приземљу и на првом спрату ШОСО „11. октобар“.

Школи за основно и средње образовање „11. октобар“ компанија „Јура“ донрала је 700.000 динара за санацију тоалета на првом спрату, док је Град Лесковац из буџета издвојио 1,1 милион динара за реконстукцију санитарног чвора у приземљу ове установе.

„Спровођењем овог пројекта Школа за основно и средње образовање „11. октобар“ добила је потпуно опремљене санитарне чворове на оба спрата.

Приликом санације, посебно се водило рачуна о поштовању свих стандарда прописаних за адаптацију просторија овакве намене,“ – рекао је Милан Стојковић, помоћник градоначелника.

Стојковић се захвалио представницима компаније „Јура“ која свих ових година кроз упошљавање наших суграђана, донације здравственим установама и школама потврђује да је друшвено одговорна компанија.

Директор ове васпитно-образовне установе Владимир Анђелковић захвалио се представницима компаније „Јура“ на донацији и градоначелнику Цветановићу на константној подршци коју им пружа.

Том приликом директор Анђелковић уручио је захвалнице представницима компаније „Јура“, градоначелнику др Горану Цветановићу и Стефану Миленковићу за унапређење васпитно-образовног рада у школи.

Стефан Миленковић је у емисији „Игра за завичај“ која се емитује на РТС-у освојио награду у износу од 100.000 динара коју је уручио управо овој установи. Он је том приликом истакао да му је драго што је на било који начин допринео раду ове школе и да се нада да ће и у будућности бити у прилици да представља град на сличним такмичењима.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија