wrapper

Обавештавамо грађане Лесковца, који по правоснажној судској одлуци или привременој мери, одржавају личне односе са својим дететом/ виђају дете, у време забрана кретања, тј. полицијског часа, да дозволе за њихово кретање издаје Министарство унутрашњих послова.

Родитељи деце, који имају правоснажну судску одлуку или привремену меру, захтев за кретање у време забране кретања, подносе Центру за социјални рад Лесковац, које те захтеве у сарадњи са локалном самуправом обрађује и прослеђује даље надлежном органу на одлучивање.

Грађани Лесковца, захтеве могу поднети лично у Центру за социјални рад Лесковац, сваког радног дана од 07.00 до 15.00 сати, на унапред припремљеном обрасцу захтева, уз личну карту и копију правоснажне судске одлуке/ привремене мере. Такође је омогућено да захтев поднесу електронски, на e-mail Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. без било какве форме захтева, само са скенираном судском одлуком и скенираном личном картом.

Овом приликом апелујем на све наше кориснике и странке, да наставе са праксом да се телефонски информишу о својим правима из области социјалне заштите или меилом и то на бр. телефона 016/ 252 494, сваког радног дана од 07 до 15 сати, или да своје поднеске ради остваривања неког права из надлежности Центра за социјални рад Лесковац, шаљу на меил Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија