wrapper

У просторијама Научно- технолошког парка у Нишу данас је одржана друга седница БФЦ клуба. Седници је, имајући у виду да је Лесковац члан председништва овог клуба, присуствовао и градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић.

Добродошлицу на данашњем догађају је свима пожелела градоначелница Ниша Драгана Сотировски, најавила изградњу фабрике за пречишћавање отпадних вода у том граду, након ње се обратио директор парка Милан Ранђеловић и извршна директорка НАЛЕД-а Виолета Јовановић.

Током радног дела одржана је презентација са стратешким циљевима БФЦ клуба на којем су представници локалних самоуправа имали прилику да се укључе у дискусију. Градоначелник Цветановић се захвалио на гостопримству, подсетио да Лесковац поседује БФЦ сертификат који му је од стране НАЛЕД-а уручен по четврти пут и то са процентом испуњености критеријума од 96,33% и позвао заинтересоване представнике локалних самоуправа да посете Лесковац који је успешно завршио изградњу Постројења за пречишћавање отпадних вода и градски колектор нагласивши да је наш град отворен за сваку врсту комуникације и сарадње на том, као и на свим осталим пољима.

Tagovano

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија