wrapper

 

Милош Биковић, наш прослављени глумац и заштитно лице бренда „Барбоса“ jе данас у присуству градоначелника Лесковца др сци. мед. Горана Цветановића, а у оквиру акције „И југ има свог хероја“ доделио награду двојици најзаслужнијих бораца против заразне болести Ковид-19. Додела је приређена у продајном објекту овог бренда у центру града.

Према речима власника Јаха Међедовића, награда у виду одела овог бренда је симболичан поклон за људе који су дали велики допринос у току кризе која нас је задесила. Према одлуци становника Лесковца који су дали предлоге и гласали за најзаслужније борце, добитници су др Драган Јовановић, пнеумофтизиолог, директор Ковид болнице и Душан Миљковић, најистакнутији волонтер, члан организације „Покрени живот“.

Др Драган Јовановић се захвалио на гесту пажње истакавши да грађани Лесковца захвалност дугују целокупном особљу Опште болнице Лесковац и свим осталим здравственим радницима који су на својим плећима изнели целокупну кризу.

Волонтер Душан Миљковић, члан организације „Покрени живот“ је рекао да му је много драго што је са својим друговима могао да помогне најстаријима и свима којима је помоћ била неопходна и нагласио да награда не припада само њему већ свим његовим пријатељима који су несебично, и поред страха показали максималну хуманост.                      

Глумац Милош Биковић је казао да је српски народ познат по слози и јединствености у кризним временима у којима се увек издвоје прави хероји, те додао да је награда заиста отишла у праве руке.

Tagovano

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија