wrapper

Служба за анестезиологију са реаниматологијом Опште болнице Лесковац данас је у сарадњи са Секцијом за анестезиологију, интензивну терапију и терапију бола Српског лекарског друштва Школу регионалне анестезије: Новине у регионалној анестезији и аналгезији.

Домаћин скупа, начелник Службе анестезиологије и реаниматологије др Радомир Митић пожелео је добродошлицу колегама који су се окупили из читаве Србије.

Скуп је отворила заменица градоначелника др Јасмина Ранђеловић.

„Анестезиолошка секција, која окупља велики број стручњака из ове областио доказ је перманентног труда, који резултира разменом искуства и усвајањем нових сазнања. Поред Службе за анестезиологију, све службе и сва одељења лесковачке болнице константно раде на унапређењу свог рада. То је резултирало наградама у Лондону и Хонг Конгу на које смо као град веома поносни“ – казала је Ранђеловићева и додала да је тренутно у току санација главне зграде у коју ће бити уложено око 15 милиона евра, као и 6 милиона за опрему.

Др Невена Калезић, председница Секција за анестезиологију је истаклка како за лесковачку Службу анестезиологије има пуно поштовање и уважавање и да запослени у њој спроводе разне типове анестезије, као и да су први почели са применом квадратус лумборум.

Tagovano

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија