wrapper

Синоћ је затворена 31. Роштиљијада спектакуларним концертом једне од најпопуларнијих и најкалитетнијих певачица домаће фолк музике Ане Бекуте.

Пре концерта је, као и сваке претходне вечери, приређен пријем у кабинету градоначелника Цветановића за звезду вечери, Ану Бекуту.

Градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић је том приликом казао:

„Сигуран сам да ће људи који за викенд посећују ову манифестацију уживати у вашим песмама. Драго нам је што ћемо на завршној вечери уживати у нотама једне од највећих звезда у Србији која је остварила завидну каријеру захваљујући свом гласу и квалитетној музици коју изводи.“

Осврнуо се и на целокупну овогодишњу Роштиљијаду и казао да пред сам крај могу да закључе да су ове године успели да организацију прилагоде околностима које су наметнуте од стране пандемије корона вируса.

„Чињеница је да због тежег система долазака гостију из иностранства ове године била мања посећеност у односу на оно што смо имали, али је здравље наших суграђана и гостију најважније те жалимо због мањег броја људи коју шетају лесковачким рестораном на отвореном, већ смо срећни због чињенице да је Фестивал протекао у најбољем реду и да смо успели да очувамо значајну традицију туристичке гастро манифестације као највеће у нашем региону“, додао је градоначелник Цветановић.

Ана Бекута је на пријему истакла:

„Заиста сте сви овде срдачни и дочекали сте ме овде с великом љубављу, ја то осећам а сад је мој задатак да тамо на концерту дам ову љубав која сам скупила вечерас за вас.“

„Плејлиста за вечерас је иста као она коју изводим у Сава Центру, годинама заправо уназад је било тако, значи без икакве разлике као да смо у Сава Центру и Лесковац слуша вечерас тај репертоар“, поручила је Бекута на пријему.

Додала је да јој је драго што је после 7, 8 година поново у Лесковцу, истим поводом.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија