wrapper

У Центру за стручно усавршавање данас је почео дводневни стручни скуп/обука под називом „Индикатори за идентификацију жртава трговине људима“.

Полазници обуке су представници инспекције рада, тржичне инспекције, запослени у просвети и социјалној заштити као и припадници Полицијске управе Лесковац. Предавачи на су акредитовани тренери, педагог Сања Савић из Центра за заштиту жртава трговине људима из Београд, и главни полицијски инспектор Дејан Ристић из Полицијске управе Лесковац.

Полазнике обуке је на почетку поздравила Ана Стојковић, помоћник градоначелника и том приликом изјавила: „Локална самоуправа препознаје да је најбољи вид превенције спуштање на локални ниво и уз укључење свих значајних институција, јер ће једино тако допринети конкретном решавању ових проблема у скалду са стратегијом за превенцију и борбу против трговине људима.“ Присутнима се обратила и директорка Центра за заштиту жртава трговине људима, Александра Љубојевић, која се захвалила на гостопримству и указала на значај оваквих обука.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија