wrapper

Славиша Кокеза, председник Фудбалског савеза Србије, посетио је Лесковац и овом приликом дао пуну подршку развоју фудбала у граду.

Поред Кокезе, Лесковац су обишли и потпредседник Фудбалског савеза Србије Ненад Бјековић, односно члан ИО ФСС и први човек ФСРИС Новица Тончев, којима се придружио председник ФК Дубочица Дејан Савић.

Са градоначелником Лесковца др Гораном Цветановићем разговарали су о стању у ФК Дубочица и најављена су већа улагања током следеће године, а самим тим и напредак.

Оно што је најбитније је да је најављена изградња стадиона у Лесковцу, према УЕФА стандардима, у чију би изградњу требало бити уложено 16 милина евра. Урађен је план детаљне регулације и усвојен на последњој Скупштини, а са реализацијом пројекта би требало кренути до краја године.

Изградња стадиона требало би да допринесе и напретку ФК Дубочица. Очекује се улазак у Прву лигу Србије, а коначан циљ јесте улазак у Суперлигу Србије јер град Лесковац својом величином и ангажовањем клубова то и заслужује.

Подсетимо, Кокеза је у Лесковцу боравио у октобру када је са градоначелником Цветановићем отворио терен са вештачком травом у који је уложено 32 милиона динара.

Tagovano

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија