wrapper

Градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић је данас у Великој Сејаници обишао објекат у којем ће се налазити просторије Месне заједнице, амбуланта и сала за рекреацију.

Том приликом градоначелник Цветановић је казао:

„Примарна заштита је важна за функционисање читаве заједнице и зато се доста радило на осавремењивању услова у установама које нашим становницима пружају ову услугу. Константно радимо на томе и због тога смо побољшали опремљеност Дома здравља и свих амбуланти. Само у претходне четири године смо уложили преко 104 милиона динара.

У изградњу овог објекта је уложено преко 6,5 милиона динара, од тога мештани Велике Сејанице су прикупили 4 милиона динара, и веома смо им захвални на томе, а Град Лесковац је учествовао са 2,5.“

Градоначелник је рекао и да само преостаје да се објекат повеже на водоводну мрежу и да се званични почетак рада очекује у наредне две до три недеље.

„Сви чланови ове велике МЗ добиће савремене услове за пружање здравствене услуге и нове просторије за дружење и забаву. Захваљујем се свима који су учествовали у овим пројектима. Ово је мсто у којем нема миграције, има великог броја деце и овде смо успели да испунимо оно што смо обећали“  - рекао је Цветановић и присетио се како је пре 15 година приликом посете овом месту био део отварања прве амбланте која је налази у приватној кући и изразио срећу и задовољство што ће се коначно преселити на нову и бољу локацију.

Председник Месне заједнце Велика Сејаница Живковић Љубиша се у име становника Велике Сејанице и Ковачеве баре захвалио градоначелнику Цветаановићу и локалној самоуправи на свему што су учинили за ова места.

„Данас је историјски дан за Велику Сејаницу јер смо захваљујући залагању надлежних добили водоводну мрежу. Желим овом приликом да истакнем да градоначелника Цветановића ценим јер улаже у брдско планинска села, пружа прилику младим људима и што је у сваком месту поставио надлежне људе који нам помажу и воде рачуна о нашим потребама. Захваљујем се Перици Гавриловићу који води рачуна о нашем крају и увек је ту за све што нам треба“ – истакао је Живковић.  

Tagovano

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија