wrapper

На више локација у раду постављено је 20 нових клупа за седење, 5 држача за бицикле, 3 виша и 3 нижа роштиља, 5 табли за огласе и 9 канти за отпатке.

Неке од локација на којима су постављени нови урбани мобилијари су плато на Хисару где су постављени 3 виша и 1 нижи роштиљ, клупе без наслона, канте и бицикларник. Нижи роштиљи постављени су и у северном делу парцеле СРЦ-а „Дубочица“.

Парк Краља Петра, који је врло посећена и пожељна локација, се комплетира са преко потребним клупама за седење и бицикларником који се постављају и дуж Булевара Ослобођења, и на још три локације.

Нове табле за огласе се постављају на местима са фрекфентним пешачким саобраћајем попут Булевара Ослобођења и Масариковог трга (испред златаре Унца), на углу улица Млинска и Илије Стреле, у улици Јужноморсавских бригада (код Суве реке) и на Булевару Николе Пашића.

Вредност инвестиције је 1,8 милиона динара. Средства за реализацију обезбедио је град Лесковац. Рокови за испруку и извођење радова су 30 календарских дана. Радови на постављању мобилијара и роштиља и план локације постављања се изводе на основу идејног решења која је урадила ЈП ''Урбанизам и изградња'' Лесковац док је извођач радова привредно друштво за производњу и услуге „Корали“ ДОО Конарево.

„Као што видите Локална самоуправа се свакодневно труди да допринесе лепшем изгледу града и да наш град учини што привлачнијим како туристима тако и својим суграђанима. А организацијом оваквих дешавања и дружењем са грађанима сазнајемо начине и сугеришу нам се нове идеје како да у нашој мисији успемо“ рекао је градоначелник Лесковца др Горан Цветановић.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија