wrapper

Недавно је НИС-ова пумпа у Радничком насељу у потпуности реконструисана укупним улагањем од 600.000 евра. На свечаном отварању овог објекта у договору са градоначелником Лесковца др сци. мед. Гораном Цветановићем, руководство НИС-а је обећало да ће уредити кошаркашки терен који се налази иза новоизграђеног објекта.

Тим поводом данас је одржана прес конференције јер је дато обећање одржано па је НИС издвојио 540.000 динара за чишћење и исцртавање терена, фарбање бетонских клупа и конструкције кошева, као и постављање нових табли и кошева. Волонтери ове компаније су данашњи дан одредили за уређење овог терена што ће много значити људима који живе у овом делу града.

У име локалне самоуправе и градоначелника Лесковца др Горана Цветановића присутнима се обратио Стефан Китановић и том приликом рекао:

„Руководство НИС-а је уређењем терена око бензинске станице показало зашто се налазе на једној од водећих позиција у погледу друштвено одговорних компанија и поузданих послодаваца. У име локалне самоуправе и становника Радничког насеља, посебно оних најмлађих, упућујем захвалност компанији НИС што препознаје значај друштвено одговорног понашања према заједници у којој послује“, изјавио је Китановић.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија