wrapper

Данас је градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић са сарадницима обишао адаптиране просторије месне заједнице Моша Пијаде.

Градоначелник Цветановић је на данашњој конференцији за медије говорио о урађеном на територији ове месне заједнице, о вртићу Цврчак који је отворио у присуству 9 амбасадора, клиници доктора Стојковића за лечење стерилитета, бициклистичким стазама, затим реновираној школи, стрељани и трим стази, улицама и водоводној мрежи, о отвореним продајним објектима Амана и Златног трага, игралишта и спортског терена изграђеног на месту депоније.

„Месна заједница на најбољи могући начин функционише и ја желим да у своје име и у име Града изразим захвалност свим члановима месне заједнице и свим људима који живе на овој територији, што помажу социјално угроженим комшијама и спроводе многе друге акције. Могу слободно да кажем да је ова месна заједница једна од лидера на територији града.“

Говорио је и о будућим плановима за ову, једну од најмногољуднијих месних заједница. Ради се о асфалтирању улице 9. Југовића која је тренутно под коцком, као и о уграђивању те коцке у део пута према излетишту Хисар, што ће допринети лепшем изгледу града.

Предраг Момчиловић, председник ове месне заједнице, говорио је:

„Оно што је најважније и што представља основ за даљи развој самих МЗ јесте стварање што бољих услова за живот грађана, а то је уређење саобраћајница. У протеклом периоду, тј. од када је одговорност за вођење града преузео др Горан Цветановић са својим тимом, асфалтиран је део улице Косовских јунака, затим улица Бранка Крсмановића је такође асфалтирана у дужини од 200 метара. Комплетно је реконструисана улица Рударска. Становници улице Војина Петровића после више од 5 деценија добили могућност да се директно повежу са улицом Лепше Стаменковића. Најлепше место за одмор и рекреацију и понос наше МЗ је свакако и парк Девет Југовића.“

Милисав Станковић, мештанин ове месне заједнице, говорио је о сарадњи Удружења пензионера са месном заједницом, о томе како су им просторије увек на располагању, као и огласне табле, да су најважније одлуке тамо доносили.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија