wrapper

Лесковачки матуранити који су протеклих шест дана путовали Србијом, вратили су се вечерас пуни позитивних утисака.

Будући студенти, који су своје средњошколско образовање завршили као носиоци Вукове дипломе, током наградног путовања за остварен одличан успех током школовања, посетили су Јагодину, Крагујевац, Нови Сад, Суботицу, Палић, Фрушку гору и Сремске Карловце.

„Ово путовање нас је још више зближило и још једном  нам показало да је наша држава пуна историје и лепих предела, зато хвала Канцеларији за младе и Граду што су нам поклонили ову екскурзију“, рекла је  Емилија Павловић матурант Гимназије која је ово наградно путовање оценила као далеко боље од матурске екскурзије. Њен пријатељ Милан Јовић, свршени ђак Економске школе додао је да ће са овог  путовања понети много лепих успомена.

Испред града ученицима се обратила заменица градоначелника др Јасмина Ранђеловић, која је са матурантима провела протеклих шест дана.

„Поред тога што сте добри ђаци, показали сте да са собом носите и добро кућно васпитање и да сте деца за пример. Још једном вам честитам на добрим оценама и верујем да ћете наставити са вредним радом и да ћете бити добри студенти и будући стипендисти Града“, рекла је Ранђеловићева.

Вуковце је дочекао и поздравио и градоначелник Лесковца др Горан Цветановић.

Подсетимо, наградну екскурзију четврту годину за редом организује град Лесковац, преко Канцеларије за младе, за шта се градског буџета издваја 2 милиона динара.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија