wrapper

У току је извођење радова на изградњи водоводних цеви укупне дужине 166 метара профила фи 110 у улици Капетан Бојан Денић које изводи фирма Телекомуникација/Анкеринг из Блаца, а чија је укупна предрачунска вредност 4,6 милиона динара.

„Реконструкцијом водоводне мреже у овој улици, биће укинуте све старе и дотрајале поцинковане цеви , чиме ће грађани овог насеља, умногоме осетити бољитак. Уграђени су нови секторски вентили који омогућавају изолацију мањег броја потрошача, грађани неће имати честе прекиде у водоснабдевању због поправке хаварија, испоштована је законска регулатива у погледу постављања противпожарних подземних хидраната на траси цевовода, уграђују се цеви у складу са европским нормама“ - рекао је градоначелник Лесковца др Горан Цветановић данас на обиласка радова.

Ове године, Водовод комплетно завршава реконструкцију водоводне мреже укупне финансијске вредности 145 хиљаде евра. Предвиђено је извођење радова у 5 улица у граду укупне дужине 1 км и то у улицама Слободана Пенезића, Алексе Ненадовића, Владимира Назора, Капетан Бојан Денић и Владе Јовановић, при чему су радови на водоводним инсталацијама у улици Слободан Пенезић, Алексе Ненадовић и Владимир Назор комплет завршени и грађани уредно прикључени. Ово је последња улица у низу а планирани рок за завршетак радова у свих 5 улица је 90 календарских дана.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија