wrapper

У последњој вечери на позорници 29. Роштиљијаде наступила је Драгана Мирковић, позната естрадна уметница која је одржала трочасовни концерт који је био најпосећенији наступ овогодишње Роштиљијаде.

“Овогодишња роштиљијада је добра увертира за наредну јубиларну 30ту. Без сумље ово је била најбоље организована, најиновативнија манифестација коју је Лесковац до сада имао. За ових шест дана Лесковац је посетило више стотина хиљада људи, који су поред доброг роштиља уживали у богатом забавном програму. Двадесет и девету роштиљијаду обележила су имена попут Жељка Јоксимовића, Алена Исламовића, Мире Шкорић, Дејана Петровића, многих учесника музичког шоуа Звезде Гранда и Драгане Мирковић”, рекао је градоначелник Лесковца др Горана Цветановић на пријему организованом у Свечаној сали града Лесковца.

Овогодишњу Роштиљијаду обележили су рекорди у такмичењима: највећа пљескавица тежила је 66 килограма и 100 грама, док је највећа пљескавица из руке Срећка Митровића тежила 4 килограма. Процене кажу да је 29. Роштиљијаду посетило преко 500 хиљада људи. 

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија