wrapper

Изградња улице Војин Петровић која се налази у лесковачком насељу „Хисар“ завршена је у току претходне недеље.

Радови, дужине 250 метара, изводили су се у две фазе укупне вредности 10,3 милиона динара. У првој фази, извођени су радови на изградњи доњег строја саобраћајнице, док су у оквиру друге, изведени радови на изградњи потпорних зидова. Поред наведених, изведени су и радови на изградњи дела канализационе мреже и за те намене издвојено је 2,2 милиона динара.

Члан Градског већа Владимир Бранковић обратио се представницима медија:

„Изградња дела улице Војин Петровић изузетно је значајна за овај део града. Њеним пробијањем домаћинствима која се овде налазе омогућени су адекватни прилази кућама. До сада су становници који овде живе били принуђени да користе комшијска дворишта како би дошли до својих домова. Још једдан бенефит изградње, огледа се и у растерећењу улице Лепше Стаменковић једне од најфрекветнијих у овом делу града.“

Становници улице седамдесетосмогидишњи Јефтимије Ђорђевић и Петар Ђорђевић захвалили су се градоначелнику др Горану Цветановићу због покренуте иницијативе да се улица Војин петровић изгради и да сва домаћиства која се налазе у овом делу „Хисара“ добију адекватне прилазе, нагласивши да су пре изградње имали велике проблеме са довожењем огрева, намештаја, са канализацијом, али и долажењем хитне помоћи.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија