wrapper

Градоначелник Лесковца др Горан Цветановић обишао је данас са својим сарадницима завршетак радова на окружници у Турековцу.

Градоначелик је нагласио да се све време подједнако води брига како о центру града, тако и о периферији. Истакао је да Град Лесковац има 144 насељена места, први је у Србији с тим бројем. Подсетио је присутне да је у Турековцу направљна Месна заједница, после дужег времеског периода, као и плато испред ње, а за те намене је издвојено 2,1 милиона динара. Столарија из болнице је пребачена и ту ће бити уграђена. Урађен је и пут Горње Стопање – Трековац у вредности од 6,4 милиона.

„Повод данашњег сусрета је негде око 1100 м² асфалтирања како кружног тока, тако и ове главне улице, где је такође инвестиција од 2,3 милиона динара. На тај начин ћемо заокружити овај трг у Турековцу који ће бити један од лепших, доминантнијих и омогућићемо квалитетнији и бољи начин живота нашим суграђанима. И као што видите константно, сваке године у свим деловима радимо на адекватан начин. Нећемо сигурно стати на овоме него ћемо наставити и убудућности да посвећујемо пажњу овом крају,“ – казао је др Горан Цветановић.

Присутнима се обратио и Љубиша Цветановић, председник МЗ „Турековац“, који се захвалио градоначенику Лесковца др Горану Цветановићу и његовом тиму на уложеном раду и труду како би овај центар добио лепши излед. Додао је да су у Турековцу урађени пропусти за одвођење вода у реку Јабланицу, тренутно се ради и на изградњи свлачионица на игралишту.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија