wrapper

Популарна фолк певачица Зорица Брунцлик синоћ је, у пратњи свог супруга Мирољуба Аранђеловића Кемиша, наступила на петој вечери Роштиљијаде.

Као и за све уметнике који наступају на Роштиљијади, градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић је у свом кабинету приредио пријем и за госпођу Зорицу Брунцлик и Мирољуба Аранђеловића Кемиша.

Градоначелник Цветановић је, пожелевши им добродошлицу у Лесковац, рекао:

„Пете вечери фестивала Роштиља имамо задовољство да уживамо у музици једне од највећих звезда и у једном од најбољих вокала на музичкој сцени Србије, у наступу госпође Зорице Брунцлик чија каријера траје скоро 50 година. Вечерас ће нам брачни пар Зорица Брунцлик и Мирољуб Аранђеловић Кемиш извести најлепше песме из богате каријере, слободно могу рећи легендарне певачице народне и фолк музике на овим просторима. Желим вам успешан наступ. Сигуран сам да ће ово вече бити једно од најпосећенијих на овој Роштиљијади. Лесковац увек све госте прима отворених срца."

Зорица Брунцлик се захвалила на лепим речима и нагласила да су је у Лесковцу посебно лепо дочекали и угостили. 

"Изузетно ми је драго што сам после више од неколико деценија у вашем граду. За публику смо припремили хитове који су стари и по неколико деценија а у којима и данас публика ужива и које радо пева.То су ванвременски хитови на којима су стасавале неке прошле генерације а које данас пева и наша омладина. Приликом одабира репертоара за концерт Kемиш прати социјалне мреже и некако нам је то репер за одабир песама" – казала је Зорица Брунцлик.
Знате, кад једног уметника дочекају на начин какав је нама приређен, то је заиста задовољство“, додала је Брунцлик.
Певачица је на концерт повела и свог зета Милоша Вујановића, који је  извео неколико песама.
 
Концерту је присуствовала и министарка трговине, туризма и телекомуникација Татјана Матић која и данас борави у Лесковцу и обилази Роштиљијаду.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија